BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

me n myself !

me n myself !

Monday, 28 November 2011

kite-kite ajeee !

sweet kan ? jgn cakap sawit eh , kang aku lempang laju-2 . nampak hijauuu damaiii je kan warna die . tapi muke aku terselit celah bawah buda fazana rashid . hikhik . rindu gile time ni . takpe tahun akhir nanti ade lagii . sumpah rindu time ni . time tgh gigil tnggu giliran kan kan sahabat . tapi desa skudai tetap happy . first time ni join group KRS DESA , mesti pelik kan aku ni semua group aku masuk puteri islam ade krs ade . hahahhahaha . biaselah tuuu . aku memang sukeee menyelitt . time ni kite orang tngh tnggu giliran untuk PERTANDINGAN KAWAD KAKI PERINGKAT DAERAH JOHOR . hahahhaha gileee best .. walaupun   ta menang . dalam hati tetap menang . caya tak kami semua dapat no 7 dri 21 skolah . wooowottt soleyy soleyy . hahahaa . pehh madah ketawe je kan . jom hayati muke-2 anak dare sekolah desa ni . manyakkk cunnn wooo ! i loveee you guys !

oke , ni firts time aku jadi ketua dlm kawad . SUMPAH gigil doe , huh , tapi aku best gileee . eh cube tgok gmba tu comel takk ? hahhahaha . sumpah tak comel kan kan ? aku tahu . hahahha .