BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

me n myself !

me n myself !

Thursday, 5 April 2012

terima kasihh sebab gembirakan cikguuu


AIMI

SYAHEEDA


Terima kasihh sebab happy kan aku semalam taw . betapa gembiranya hati nii . hahahah . sampai jee pintu utama kat jusco syaheeda dah sambut dgan penuhhh senyumaaan . bilaaa sampai meje tgok muke aimi masammm mencukaaa sebab mee sizziling tak sedappp nasib ade husna tukang makan . hahahha . then ronda-2 kat atas tak tahu nak buat ape kannn . yang syaheeda nak msuk sgt bilik air . aku gan aimi dah terliur tgok buah anggur kat situuu ape lagiii dengan lafaz bismillahh petik satu masuk muluttt nyummmyyyy sedappppp gilaaaa HAHAHAHA timeee syaheeda makan takutt pulakk minah ni . buat muke tak bersalah sudahhh ah . then lepass ketaweeee memanjanggg pergi arena balik sbb cikgu dah lapar cikgu oder makanan . yang si aimi gan syaheeda dah melantakkkk abis shushi die biaselahhh oranggg kelantannn . HAHAHAH . lepas makan . cikgu belanje bace buku dekat MPH  dekat mph cari buku pasal makan jugakkk . senang citerr kami semua semuaaa mmg gilee makan hahahah . yang si aimi dah pergiii cari buku kartuhhh yang besar-2 . ahahah . then pergi bahagian majalah  syaheeda amik buku hiasan dalaman bila pegang buku tuhhh die cakap "sebab ni lahhh buat orang tak sabar nak kahwinnn " hahahaha nak kahwinnn sgt kannn aku amik majalah pengantin bgi die bacee . amikkk kau . bile dah bosannn dekat mph kite orang pegi beli bajuuu . beliiii eh ? hahahah . buat-2 amik troli then pilih bju mne nakkk . cikguuu yang belanje . hahahah , amik bukan maennn banyak . bju  , bju dalam , seluar dalam , haahahahah . then tinggal kan trolii dekat tepiii . padan mukeeee pekerje tuhhh kene kemass . hahahah . kesiannn kott . then lepass penatttt ketawee aimi pulakkk ajak balik . aku tak puas lagi . then aku jumpe kawan aku  , aku jalan gan doranggg pulak smpai pukul 6 lebihhh . sampai rumah tidooo smpai kul 8 . amikkk kauuu . bahagia gileee hari tuhhhh . hahahahahah 

0 comments: