BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

me n myself !

me n myself !

Tuesday, 29 May 2012

malam terakhir


maybe ni gambar aku yang terakhir untuk korang semua , aku harap korang boleh maafkan aku , maafkan aku dri hujung rambut smpai hujung kaki lepas ni .aku tahu aku banyak dosa kat ibu , ayah , and semua family n kawan-2 aku . aku mintak maaf sgt-2 . if umur aku tak panjang lagi aku harap korang boleh doa kan aku supaya aku tenang di sana nanti . aku sayang korang semua . tadi aku buat status mcm ni korang nanti aku dah takde , baru korang tahu mcm mne sunyi hidup bile aku dah takde , jgn nanti aku dah takde baru nak menyesal . dah tak gune lah --' dini tanye dekat aku status ni untuk spe . status ni sbenarnye untuk korang semua yang kenal aku . ari ni aku sedih sgt sbb semua nak marah aku , semua tak nak paham aku . terima kasih dini sbb happy kan aku mlm ni kau lah kawan yang boleh buat aku happy sedih suka duka tawa semua ade . aku rase lain sgt mlm ni --'

Thursday, 3 May 2012



ape lahhh   nasib aku ni . hurmmm . nasib baik kehadiran orang tersyg dlm hidup aku serba sedikit dapat gembirakan hati aku .. thengs sygg . hairi . ily muahhh !



silaaa follow kalau ikhlass ! hahahah 

tikamm belakanggg !



aku yang berbaju merah , si die yang berbaju koko sekolah sahabat aku dri aku tadika umur 6tahun lagi , aku suke kawan gan die , aku dah lame kawan gan die , dri tadikaa sampai ke hari ni . aku ta thu ape salah aku buat kat kau eyqa . knpe kau mcm ni , dulu time kite form 2 kau curi hset aku , aku tak bgithu mak bapak kau pun . sbb aku xnak mak bapak kau benci aku weyy . aku nak kau bahagiaaa syg . selame ni aku dengarr segala cerita aku yang kau telah cerita dekat budak-2 lainn . eyqa aku maluuu , maluu sgt-2 . tapi aku masih berkawan gan kau . sbb kau kawan aku dri tadika lagii . mak bapak aku , sedare , kawan-2 aku tnye aku , knpe aku masih kau gan kau sdangkan kau dah buat aku mcm-2 . kau nak thu jawapannye ? " aku kawan gan kau sbb aku nak bimbingkan kau ke jalan yg benar , aku syg kan kau . sbb kite tak pernah berpisah ." bile orang tnye walaupun kau dah buat jahatt gan aku knpe aku masih nak kawan gan kau , aku cakap sebab dorang takde hak nak tentukan spe kawan aku . eyqa aku just nak kau thu yang aku syg kau . tapi knpe kau buat aku mcm ni . mcm mne aku nak berhadapan gan kau lepas ni ???? aku buntuuu .