BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

me n myself !

me n myself !

Tuesday, 29 May 2012

malam terakhir


maybe ni gambar aku yang terakhir untuk korang semua , aku harap korang boleh maafkan aku , maafkan aku dri hujung rambut smpai hujung kaki lepas ni .aku tahu aku banyak dosa kat ibu , ayah , and semua family n kawan-2 aku . aku mintak maaf sgt-2 . if umur aku tak panjang lagi aku harap korang boleh doa kan aku supaya aku tenang di sana nanti . aku sayang korang semua . tadi aku buat status mcm ni korang nanti aku dah takde , baru korang tahu mcm mne sunyi hidup bile aku dah takde , jgn nanti aku dah takde baru nak menyesal . dah tak gune lah --' dini tanye dekat aku status ni untuk spe . status ni sbenarnye untuk korang semua yang kenal aku . ari ni aku sedih sgt sbb semua nak marah aku , semua tak nak paham aku . terima kasih dini sbb happy kan aku mlm ni kau lah kawan yang boleh buat aku happy sedih suka duka tawa semua ade . aku rase lain sgt mlm ni --'

0 comments: