BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

me n myself !

me n myself !

Tuesday, 29 May 2012

malam terakhir


maybe ni gambar aku yang terakhir untuk korang semua , aku harap korang boleh maafkan aku , maafkan aku dri hujung rambut smpai hujung kaki lepas ni .aku tahu aku banyak dosa kat ibu , ayah , and semua family n kawan-2 aku . aku mintak maaf sgt-2 . if umur aku tak panjang lagi aku harap korang boleh doa kan aku supaya aku tenang di sana nanti . aku sayang korang semua . tadi aku buat status mcm ni korang nanti aku dah takde , baru korang tahu mcm mne sunyi hidup bile aku dah takde , jgn nanti aku dah takde baru nak menyesal . dah tak gune lah --' dini tanye dekat aku status ni untuk spe . status ni sbenarnye untuk korang semua yang kenal aku . ari ni aku sedih sgt sbb semua nak marah aku , semua tak nak paham aku . terima kasih dini sbb happy kan aku mlm ni kau lah kawan yang boleh buat aku happy sedih suka duka tawa semua ade . aku rase lain sgt mlm ni --'

Thursday, 3 May 2012



ape lahhh   nasib aku ni . hurmmm . nasib baik kehadiran orang tersyg dlm hidup aku serba sedikit dapat gembirakan hati aku .. thengs sygg . hairi . ily muahhh !



silaaa follow kalau ikhlass ! hahahah 

tikamm belakanggg !



aku yang berbaju merah , si die yang berbaju koko sekolah sahabat aku dri aku tadika umur 6tahun lagi , aku suke kawan gan die , aku dah lame kawan gan die , dri tadikaa sampai ke hari ni . aku ta thu ape salah aku buat kat kau eyqa . knpe kau mcm ni , dulu time kite form 2 kau curi hset aku , aku tak bgithu mak bapak kau pun . sbb aku xnak mak bapak kau benci aku weyy . aku nak kau bahagiaaa syg . selame ni aku dengarr segala cerita aku yang kau telah cerita dekat budak-2 lainn . eyqa aku maluuu , maluu sgt-2 . tapi aku masih berkawan gan kau . sbb kau kawan aku dri tadika lagii . mak bapak aku , sedare , kawan-2 aku tnye aku , knpe aku masih kau gan kau sdangkan kau dah buat aku mcm-2 . kau nak thu jawapannye ? " aku kawan gan kau sbb aku nak bimbingkan kau ke jalan yg benar , aku syg kan kau . sbb kite tak pernah berpisah ." bile orang tnye walaupun kau dah buat jahatt gan aku knpe aku masih nak kawan gan kau , aku cakap sebab dorang takde hak nak tentukan spe kawan aku . eyqa aku just nak kau thu yang aku syg kau . tapi knpe kau buat aku mcm ni . mcm mne aku nak berhadapan gan kau lepas ni ???? aku buntuuu . 

Saturday, 7 April 2012

3temu janji



Filem 3 Temu Janji adalah salah sebuah filem melayu yang baru pada tahun 2012 keluaran MiG Production. Filem ini akan mula ditayangkan pada 5 April 2012 dan pengarah filem 3 temujanji adalah Hashim Rejab.
Barisan Pelakon Filem 3 Temu Janji adalah:
Yana Samsudin  : Reanna (Pelakon Utama)
Pierre Andre  : Sein (Pelakon Utama)
Diana Amir : Amanda (Pelakon Utama)
Kamal Adli  : Kamal (Pelakon Utama)
Wawa Zainal : Adira (Pelakon Pembantu)
Farid Kamil : Farid (Pelakon Pembantu)
Zul Handyblack  : Sam (Pelakon Pembantu)
Esma Daniel : Eizlan (Pelakon Pembantu)


SIPNOPSIS

Filem 3 Temujanji "mengisahkan seorang wanita bernama Reanna yang tidak mempercayai lelaki dan cinta dalam hidupnya. Prinsip Reanna mudah, cinta hanya membawa sengsara dan semua lelaki sama saja tak guna. Hal ini menyebabkan Reanna menetapkan setiap hubungannya dengan lelaki tidak akan lebih dari tiga temujanji sahaja. Selepas 3 temujanji, mereka akan berpisah dan tidak akan berhubungan lagi. Dengan cara ini Reanna percaya yang dia akan dapat menikmati keseronokan bercinta tanpa perlu sengsara.
Segala-galanya berubah apabila muncul Mikhail, seorang lelaki yang sangat teruja dengan perkahwinan ke dalam hidup Reanna. Mikhail yang kecewa ditinggalkan kekasihnya, Adira, memilih untuk bersama Reanna untuk tiga temujanji. Sikap Mikhail yang jauh berbeza dari lelaki lain, temujanji-temujanji yang lain dari yang lain serta hadiah istimewa yang diterimanya setiap kali bertemujanji menyebabkan Reanna gagal menahan hatinya lalu jatuh cinta.



Thursday, 5 April 2012

terima kasihh sebab gembirakan cikguuu


AIMI

SYAHEEDA


Terima kasihh sebab happy kan aku semalam taw . betapa gembiranya hati nii . hahahah . sampai jee pintu utama kat jusco syaheeda dah sambut dgan penuhhh senyumaaan . bilaaa sampai meje tgok muke aimi masammm mencukaaa sebab mee sizziling tak sedappp nasib ade husna tukang makan . hahahha . then ronda-2 kat atas tak tahu nak buat ape kannn . yang syaheeda nak msuk sgt bilik air . aku gan aimi dah terliur tgok buah anggur kat situuu ape lagiii dengan lafaz bismillahh petik satu masuk muluttt nyummmyyyy sedappppp gilaaaa HAHAHAHA timeee syaheeda makan takutt pulakk minah ni . buat muke tak bersalah sudahhh ah . then lepass ketaweeee memanjanggg pergi arena balik sbb cikgu dah lapar cikgu oder makanan . yang si aimi gan syaheeda dah melantakkkk abis shushi die biaselahhh oranggg kelantannn . HAHAHAH . lepas makan . cikgu belanje bace buku dekat MPH  dekat mph cari buku pasal makan jugakkk . senang citerr kami semua semuaaa mmg gilee makan hahahah . yang si aimi dah pergiii cari buku kartuhhh yang besar-2 . ahahah . then pergi bahagian majalah  syaheeda amik buku hiasan dalaman bila pegang buku tuhhh die cakap "sebab ni lahhh buat orang tak sabar nak kahwinnn " hahahaha nak kahwinnn sgt kannn aku amik majalah pengantin bgi die bacee . amikkk kau . bile dah bosannn dekat mph kite orang pegi beli bajuuu . beliiii eh ? hahahah . buat-2 amik troli then pilih bju mne nakkk . cikguuu yang belanje . hahahah , amik bukan maennn banyak . bju  , bju dalam , seluar dalam , haahahahah . then tinggal kan trolii dekat tepiii . padan mukeeee pekerje tuhhh kene kemass . hahahah . kesiannn kott . then lepass penatttt ketawee aimi pulakkk ajak balik . aku tak puas lagi . then aku jumpe kawan aku  , aku jalan gan doranggg pulak smpai pukul 6 lebihhh . sampai rumah tidooo smpai kul 8 . amikkk kauuu . bahagia gileee hari tuhhhh . hahahahahah 

MEREKAAA


merekaaa .. budak sekolah lagi baru form2 tapi akal dah mcm orang abis sekolah . igt dorang ni sombong tapi sebaliknya mereka dah mcm adik aku sendiri . AIMI seorang yang periang kadang kala membawa kemarahan . time kawad suka berjalan seperti robot . kalau lah aku ade penyakit darah tinggi boleh mati rasenya . tapi aku tetap sayang die . DIYANA die ni simple je aku rasee tapi selalu lupee . terlebih makan semut agaknye . selipar die nih jadi perhiasannn je la kat umah aku . sbb tak sabar nak balik lepas kawad sampai barang punnn tertinggal mentang-2 pakai kasut baruu . HAHA . SYAHEEDA hahaha penanda kiri nur syaheeda binti khairuddin . hari-2 lahhh aku sebut name die . tak jemu-2 . kalau bab ketawee bagilah kat die . terbahak-2 ketawee sampai menyemburrrr . ahahahhaha .die ni dengan aimi same je budak kelantan lah katekannn . hahahahha .FILI budak rajeeenn nihh . terima kasihhh sbb tolong ajar budak-2 tuhh kawad time akak takde ehh . sayang kau lebih filii . belajarr rajin-2 nti dah besar jadi cikguuu taww fili . hahahah . 
tak lupee jugak kat budak-2 lainnn SOFIA , NADIA , HUSNA , FAJRINA , AZREENA , AIN , SYAFIQAH , AISYAH , HANISSA , FAQIHAH , NASREEN , AIN , HAZIRAHH . akak sayang korang semuaaa tawwww !!!!!!!!!!!!!!

HEE :))

hidup tanpe orang tersayang yang kadang bahagia kadang sedih adakalanya benci , sunguhhh aman gilaa bila aku berjaya hidup seorang diri tanpe si dia selama 3bulan . HAHA . bru 3bulan belom 3tahun . tahun ni kene fokus dekat spm . bulan 6 kene habis kan bab . lepas tuhhh ulangkajii je lahhh kerje akuu nanti . 

Wednesday, 25 January 2012

gong xi fa cai !

hello hello semua kawan melayu , cina , india , iban , nepal , bangla , sumazau , dan selainnya . sory late wish untuk gong xi fa cai nii . kjap kjap nak kasi tgok gamboo cantik  (♥♥,) 



chumell takk ? haha . time nih tgh cri bju dekat umall taman pulai utama :D