BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

me n myself !

me n myself !

Saturday, 7 April 2012

3temu janji



Filem 3 Temu Janji adalah salah sebuah filem melayu yang baru pada tahun 2012 keluaran MiG Production. Filem ini akan mula ditayangkan pada 5 April 2012 dan pengarah filem 3 temujanji adalah Hashim Rejab.
Barisan Pelakon Filem 3 Temu Janji adalah:
Yana Samsudin  : Reanna (Pelakon Utama)
Pierre Andre  : Sein (Pelakon Utama)
Diana Amir : Amanda (Pelakon Utama)
Kamal Adli  : Kamal (Pelakon Utama)
Wawa Zainal : Adira (Pelakon Pembantu)
Farid Kamil : Farid (Pelakon Pembantu)
Zul Handyblack  : Sam (Pelakon Pembantu)
Esma Daniel : Eizlan (Pelakon Pembantu)


SIPNOPSIS

Filem 3 Temujanji "mengisahkan seorang wanita bernama Reanna yang tidak mempercayai lelaki dan cinta dalam hidupnya. Prinsip Reanna mudah, cinta hanya membawa sengsara dan semua lelaki sama saja tak guna. Hal ini menyebabkan Reanna menetapkan setiap hubungannya dengan lelaki tidak akan lebih dari tiga temujanji sahaja. Selepas 3 temujanji, mereka akan berpisah dan tidak akan berhubungan lagi. Dengan cara ini Reanna percaya yang dia akan dapat menikmati keseronokan bercinta tanpa perlu sengsara.
Segala-galanya berubah apabila muncul Mikhail, seorang lelaki yang sangat teruja dengan perkahwinan ke dalam hidup Reanna. Mikhail yang kecewa ditinggalkan kekasihnya, Adira, memilih untuk bersama Reanna untuk tiga temujanji. Sikap Mikhail yang jauh berbeza dari lelaki lain, temujanji-temujanji yang lain dari yang lain serta hadiah istimewa yang diterimanya setiap kali bertemujanji menyebabkan Reanna gagal menahan hatinya lalu jatuh cinta.



Thursday, 5 April 2012

terima kasihh sebab gembirakan cikguuu


AIMI

SYAHEEDA


Terima kasihh sebab happy kan aku semalam taw . betapa gembiranya hati nii . hahahah . sampai jee pintu utama kat jusco syaheeda dah sambut dgan penuhhh senyumaaan . bilaaa sampai meje tgok muke aimi masammm mencukaaa sebab mee sizziling tak sedappp nasib ade husna tukang makan . hahahha . then ronda-2 kat atas tak tahu nak buat ape kannn . yang syaheeda nak msuk sgt bilik air . aku gan aimi dah terliur tgok buah anggur kat situuu ape lagiii dengan lafaz bismillahh petik satu masuk muluttt nyummmyyyy sedappppp gilaaaa HAHAHAHA timeee syaheeda makan takutt pulakk minah ni . buat muke tak bersalah sudahhh ah . then lepass ketaweeee memanjanggg pergi arena balik sbb cikgu dah lapar cikgu oder makanan . yang si aimi gan syaheeda dah melantakkkk abis shushi die biaselahhh oranggg kelantannn . HAHAHAH . lepas makan . cikgu belanje bace buku dekat MPH  dekat mph cari buku pasal makan jugakkk . senang citerr kami semua semuaaa mmg gilee makan hahahah . yang si aimi dah pergiii cari buku kartuhhh yang besar-2 . ahahah . then pergi bahagian majalah  syaheeda amik buku hiasan dalaman bila pegang buku tuhhh die cakap "sebab ni lahhh buat orang tak sabar nak kahwinnn " hahahaha nak kahwinnn sgt kannn aku amik majalah pengantin bgi die bacee . amikkk kau . bile dah bosannn dekat mph kite orang pegi beli bajuuu . beliiii eh ? hahahah . buat-2 amik troli then pilih bju mne nakkk . cikguuu yang belanje . hahahah , amik bukan maennn banyak . bju  , bju dalam , seluar dalam , haahahahah . then tinggal kan trolii dekat tepiii . padan mukeeee pekerje tuhhh kene kemass . hahahah . kesiannn kott . then lepass penatttt ketawee aimi pulakkk ajak balik . aku tak puas lagi . then aku jumpe kawan aku  , aku jalan gan doranggg pulak smpai pukul 6 lebihhh . sampai rumah tidooo smpai kul 8 . amikkk kauuu . bahagia gileee hari tuhhhh . hahahahahah 

MEREKAAA


merekaaa .. budak sekolah lagi baru form2 tapi akal dah mcm orang abis sekolah . igt dorang ni sombong tapi sebaliknya mereka dah mcm adik aku sendiri . AIMI seorang yang periang kadang kala membawa kemarahan . time kawad suka berjalan seperti robot . kalau lah aku ade penyakit darah tinggi boleh mati rasenya . tapi aku tetap sayang die . DIYANA die ni simple je aku rasee tapi selalu lupee . terlebih makan semut agaknye . selipar die nih jadi perhiasannn je la kat umah aku . sbb tak sabar nak balik lepas kawad sampai barang punnn tertinggal mentang-2 pakai kasut baruu . HAHA . SYAHEEDA hahaha penanda kiri nur syaheeda binti khairuddin . hari-2 lahhh aku sebut name die . tak jemu-2 . kalau bab ketawee bagilah kat die . terbahak-2 ketawee sampai menyemburrrr . ahahahhaha .die ni dengan aimi same je budak kelantan lah katekannn . hahahahha .FILI budak rajeeenn nihh . terima kasihhh sbb tolong ajar budak-2 tuhh kawad time akak takde ehh . sayang kau lebih filii . belajarr rajin-2 nti dah besar jadi cikguuu taww fili . hahahah . 
tak lupee jugak kat budak-2 lainnn SOFIA , NADIA , HUSNA , FAJRINA , AZREENA , AIN , SYAFIQAH , AISYAH , HANISSA , FAQIHAH , NASREEN , AIN , HAZIRAHH . akak sayang korang semuaaa tawwww !!!!!!!!!!!!!!

HEE :))

hidup tanpe orang tersayang yang kadang bahagia kadang sedih adakalanya benci , sunguhhh aman gilaa bila aku berjaya hidup seorang diri tanpe si dia selama 3bulan . HAHA . bru 3bulan belom 3tahun . tahun ni kene fokus dekat spm . bulan 6 kene habis kan bab . lepas tuhhh ulangkajii je lahhh kerje akuu nanti .