BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

me n myself !

me n myself !

Thursday, 5 April 2012

MEREKAAA


merekaaa .. budak sekolah lagi baru form2 tapi akal dah mcm orang abis sekolah . igt dorang ni sombong tapi sebaliknya mereka dah mcm adik aku sendiri . AIMI seorang yang periang kadang kala membawa kemarahan . time kawad suka berjalan seperti robot . kalau lah aku ade penyakit darah tinggi boleh mati rasenya . tapi aku tetap sayang die . DIYANA die ni simple je aku rasee tapi selalu lupee . terlebih makan semut agaknye . selipar die nih jadi perhiasannn je la kat umah aku . sbb tak sabar nak balik lepas kawad sampai barang punnn tertinggal mentang-2 pakai kasut baruu . HAHA . SYAHEEDA hahaha penanda kiri nur syaheeda binti khairuddin . hari-2 lahhh aku sebut name die . tak jemu-2 . kalau bab ketawee bagilah kat die . terbahak-2 ketawee sampai menyemburrrr . ahahahhaha .die ni dengan aimi same je budak kelantan lah katekannn . hahahahha .FILI budak rajeeenn nihh . terima kasihhh sbb tolong ajar budak-2 tuhh kawad time akak takde ehh . sayang kau lebih filii . belajarr rajin-2 nti dah besar jadi cikguuu taww fili . hahahah . 
tak lupee jugak kat budak-2 lainnn SOFIA , NADIA , HUSNA , FAJRINA , AZREENA , AIN , SYAFIQAH , AISYAH , HANISSA , FAQIHAH , NASREEN , AIN , HAZIRAHH . akak sayang korang semuaaa tawwww !!!!!!!!!!!!!!

0 comments: