BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

me n myself !

me n myself !

Thursday, 3 May 2012

tikamm belakanggg !



aku yang berbaju merah , si die yang berbaju koko sekolah sahabat aku dri aku tadika umur 6tahun lagi , aku suke kawan gan die , aku dah lame kawan gan die , dri tadikaa sampai ke hari ni . aku ta thu ape salah aku buat kat kau eyqa . knpe kau mcm ni , dulu time kite form 2 kau curi hset aku , aku tak bgithu mak bapak kau pun . sbb aku xnak mak bapak kau benci aku weyy . aku nak kau bahagiaaa syg . selame ni aku dengarr segala cerita aku yang kau telah cerita dekat budak-2 lainn . eyqa aku maluuu , maluu sgt-2 . tapi aku masih berkawan gan kau . sbb kau kawan aku dri tadika lagii . mak bapak aku , sedare , kawan-2 aku tnye aku , knpe aku masih kau gan kau sdangkan kau dah buat aku mcm-2 . kau nak thu jawapannye ? " aku kawan gan kau sbb aku nak bimbingkan kau ke jalan yg benar , aku syg kan kau . sbb kite tak pernah berpisah ." bile orang tnye walaupun kau dah buat jahatt gan aku knpe aku masih nak kawan gan kau , aku cakap sebab dorang takde hak nak tentukan spe kawan aku . eyqa aku just nak kau thu yang aku syg kau . tapi knpe kau buat aku mcm ni . mcm mne aku nak berhadapan gan kau lepas ni ???? aku buntuuu . 

0 comments: